Kennis en gegarandeerde afzet

voor biologische en biodynamische telers

Internationaal netwerk aan afnemers

Optimaal rendement

Kennisplatform bio(dynamische)teelt

Springplank voor omschakelaars

Internationaal afzetplatform

Volledige verwaarding van uw afzet
Wilt u uw biologische of biodynamische fruit afzetten naar een groot (inter)nationaal netwerk van afnemers? En wilt u daarbij profiteren van één aanspreekpunt? Verkoop uw fruit dan via het BioMasters-platform. Wij ondersteunen u bij de verkoop, marketing en administratie en zorgen voor de verwaarding van uw volledige afzet met optimaal rendement.

Kennisplatform

Alle kennis over de bio(dynamische)teelt gebundeld

 Als teler weet u als geen ander dat biologisch of biodynamische telen écht een vak apart is. Het vraagt niet alleen om specifieke kennis, de risico’s zijn ook hoger. Binnen het BioMasters-platform wordt alle beschikbare kennis binnen de telerscoöperaties FruitMasters en Nautilus Organic gebundeld. Kennis waar zowel ervaren bio(dynamische) telers als omschakelaars van kunnen leren, en zo kunnen profiteren van de kansen die het groeiende biologische segment binnen retail en speciaalzaken brengt.

Springplank voor omschakelaars

Kennis, begeleiding en afzet voor toekomstige biotelers

Omschakelen naar biologische of biodynamische teelt is een grote stap, zowel op praktisch als financieel vlak. Het vraagt om grote investeringen en u kunt het geteelde product tijdens de omschakelperiode nog niet als biologisch verkopen. Wij ondersteunen u daarom graag. Wij delen onze kennis met u, begeleiden u bij uw teeltplannen, en bieden u een platform voor de afzet van uw omschakelproduct.

    Benieuwd wat BioMasters voor u als teler of afnemer kan betekenen?

    Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.