Dé bron voor

biologisch fruit

100% biologisch en biodynamisch

Rechtstreeks van de teler

Breed en jaarrond assortiment

Hoogste kwaliteit

Koop rechtstreeks bij de bron

Tientallen telers, één aanspreekpunt

Wilt u uw biologische of biodynamische fruit rechtstreeks bij de telers inkopen, maar wel graag via één aanspreekpunt? Koop dan in bij BioMasters. BioMasters verbindt de beste biologische telers met een veelzijdig assortiment 100% bio(dynamisch) fruit. Het beste fruit, rechtstreeks van de bron.

Ontwikkel uw aanbod biologisch fruit

Profiteer van de kansen in dit groeiende segment

Het biologische segment groeit, en dat biedt volop kansen voor retailers en speciaalzaken. Wilt u volop profiteren van deze kansen? BioMasters helpt u om constant te ontwikkelen en innoveren binnen dit segment. Via het BioMasters-platform heeft u jaarrond toegang tot een zeer compleet assortiment fruit van de allerhoogste kwaliteit.

Efficiënte logistiek

De hoogste kwaliteit van plant tot klant

Of u nu inkoopt voor een grote retailer of een kleine speciaalzaak, met onze efficiënte logistiek bent u altijd verzekerd van vers fruit van de hoogste kwaliteit. We werken met één aanspreekpunt en korte lijnen. Door onze gesloten koelketen leveren we jaarrond vers fruit. Ook in het buitenland: met gekoeld transport leveren we ons Nederlandse fruit op de plaats van bestemming. Klantspecifiek gesorteerd en verpakt, als u dat wenst.

    Benieuwd wat BioMasters voor u als teler of afnemer kan betekenen?

    Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.