Over BioMasters

Vraag, aanbod en kennisplatform voor biologisch fruit

100% biologisch en biodynamisch

Rechtstreeks van de teler

Breed en jaarrond assortiment

Hoogste kwaliteit

Verbinden van vraag en aanbod

Voor telers en afnemers van bio(dynamisch) fruit

Op het BioMasters-platform brengen we vraag en aanbod van 100% biologisch en biodynamisch fruit bij elkaar. We ondersteunen onze telers bij de teelt, verkoop, marketing en administratie. En we bieden onze afnemers een breed en jaarrond assortiment van de hoogste kwaliteit biologisch fruit, rechtstreeks van de teler. Zo laten we zowel telers als afnemers alle kansen benutten die het groeiende biosegment biedt.

Kennis delen

Vergaande kennis over bio(dynamische) fruitteelt

Biologisch telen van kwalitatief fruit is een vak apart. Daarom bundelt BioMasters alle kennis over het telen van hoogwaardige biologische en biodynamische producten. Kennis die zowel voor ervaren bio(dynamische) telers als omschakelaars relevant is. Zoals vergaande kennis over bodem, gewas, zaaien en oogsten. Hierbij staan biodiversiteit, zorgen voor een gezond bodemleven en eerlijke verwaarding in de keten centraal.

Gegarandeerd goed fruit

Biologisch, biodynamisch en van de hoogste kwaliteit

Al het fruit dat via BioMasters wordt afgezet, wordt biologisch of biodynamisch geteeld door telers die bij BioMasters zijn aangesloten. Bij deze teelt staat het waarborgen van de kwaliteit, een gezonde bedrijfsvoering en het bijdragen aan een gezonde bodem en leefomgeving voor mens, plant en dier centraal.

Met onze SKAL– en Demeter-certificering bent u er als afnemer van verzekerd dat ons fruit aan voldoet aan alle kwaliteits- en teelteisen.

Coöperatie zonder winstoogmerk

Samen sterker in het biologische segment

BioMasters is een gezamenlijk initiatief van biologische telerscoöperatie Nautilus Organic en telerscoöperatie FruitMasters. Beide partijen hebben de ambitie om een sterk bio-perspectief voor telers neer te zetten en om de bio-categorie binnen retail en speciaalzaken verder te ontwikkelen met rassen die uitblinken in smaak en kwaliteit. De kracht van coöperatie biedt daarmee voor telers én afnemers volop kansen om het biologische segment verder te laten groeien.

BioMasters heeft geen winstoogmerk. Als verkoop- en marketingcoöperatie voor biologische fruittelers zijn we onafhankelijk en hebben we geen winstoogmerk. Telers weten glashelder wat er door de klant voor hun producten betaald wordt en waar het naartoe gaat. Zo zorgen we voor optimale afzet voor de teler en springen we tegelijk in op de wens van de klant.

Lees meer over BioMasters

    Benieuwd wat BioMasters voor u als teler of afnemer kan betekenen?

    Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.